title image

Compact HPL

Καθώς οι ανάγκες της καθημερινότητας γίνονται πιο απαιτητικές, μόνο οι καλύτεροι μπορούν να βοηθήσουν! Εάν ακούγεται εύκολο το να προμηθεύσετε έπιπλα για ένα σχολικό κτίριο, για παράδειγμα, ή την εσωτερική επένδυση για ένα αποδυτήριο, θα πρέπει να έχετε κατα νου κάποια ζητήματα που συνήθως προκύπτουν που αφορούν τις λεπτομέρειες. Είναι το υλικό ανθεκτικό στα οξέα χωρίς κανέναν περιορισμό; Μπορεί να αντισταθεί ακόμη σε μια μόνιμη συνθήκη υγρασίας; Μπορούν οι δύσκολοι λεκέδες, ακόμη και τα γκράφιτι να αφαιρεθούν εύκολα χωρίς ειδικό  εξοπλισμό; Η απάντηση είναι ναι και τη λύση δίνει το κορυφαίο προϊόν βιομηχανικής ξυλείας, Compact HPL.

Ιδιότητες
Ασυναγώνιστη αντοχή
Ανθεκτικό σε γραντζουνιές
Ανθεκτικό σε διαλύτες
Ευκολία στον καθαρισμό
Ανθεκτικό στην κρούση (EN ISO 178)
Αντοχή στην τριβή
Υψηλή αντοχή στην υγρασία
Aνθεκτικό στην κάμψη
Ανθεκτικό στα χημικά
Διακοσμητική χρήση
Εύκολο στην τοποθέτηση
Εργονομία χώρου
Περισσότερα για το υλικό:
Τα Compact HPL της Sanelco  αποτελούνται από ίνες κυτταρίνης εμποτισμένες με ειδικές θερμοσκληρυνόμενες ρητίνες.  Χάρη στις ρητίνες, την ειδική θερμική επεξεργασία και πρέσσα προδίδουν της ιδιότητες ενός στερεού
Αυτές οι ρητίνες και οι ειδικοί κύκλοι θερμότητας και πίεσης προσδίδουν ιδιότητες ενός στερεού, φέροντος φορτίου σκληρού πολυστρωματικού υλικού, το οποίο είναι ανθεκτικό σε μεγάλη ποικιλία ατμοσφαιρικών και χημικών παραγόντων για χρήση σε εσωτερικές και εξωτερικές ατμοσφαιρικές συνθήκες. Οι υψηλές τιμές αντοχής σε κάμψη και αντοχή σε εφελκυσμό διασφαλίζουν ότι αυτά τα ελάσματα είναι κατάλληλα για κοπή πριονιού, διάτρηση, μηχανική κατεργασία και διάτρηση σύμφωνα με τις απαιτήσεις. Με βραβεία ευρωπαϊκής πιστοποίησης CE τόσο για την εσωτερική όσο και για την εξωτερική εφαρμογή, η σειρά ελασμάτων Sanelco Compact από την ITC Inc., Τσεχική Δημοκρατία και έχει εκπληρώσει όλες τις απαιτήσεις που ισχύουν σύμφωνα με το EN 438-7:2005, μια υποψηφιότητα που ελάχιστοι στον κόσμο έχουν λάβει απονεμήθηκε σε αυτή την πολυπόθητη πιστοποίηση.
Τα Compact laminate μας είναι διαθέσιμα στις επιλογές όλων των Καφέ πυρήνων, όλων των Μαύρων πυρήνων και των πυρήνων σχεδίασης Sandwiched. Με εφαρμογή σε δάπεδα, cubicles, διαχωριστικά τουαλετών, έπιπλα εργαστηρίων, εσωτερικούς τοίχους, τραπέζια ακτίνων Χ, ντουλάπια κρεβατοκάμαρας, πάγκους κουζίνας, διακοσμητικά έπιπλα, πόρτες μπάνιου, πάνελ τοίχου και εκθεσιακά περίπτερα.
Match Color με μελαμίνες

Οι εγκαταστάσεις συμπληρώνονται από Lockers (ντουλάπια σε αποδυτήρια κλπ) διάφορων διαστάσεων, από θαλάμους ντους, από ιδιοκατασκευές που προορίζονται για θαλάμους τουαλετών σε χώρους εκπαίδευσης (παιδικούς ή βρεφονηπιακούς σταθμούς), από το ίδιο υλικό είτε από τις αντίστοιχες μελαμίνες, σε πλήρη αντιστοιχία χρώματος.

Fast Track Cubicles / Γρήγορη Εγκατάσταση

Το Compact HPL χαρακτηρίζεται από υψηλή πυκνότητα και εξαιρετική στιβαρότητα. Αυτά τα χαρακτηριστικά επηρεάζουν την μηχανική επεξεργασία και απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή για τη σωστή επιλογή του εργαλείου και την εφαρμογή παραμέτρων.

Τα πάνελ έχουν την δυνατότητα να έρθουν έτοιμα προτρυπημένα για τη γρήγορη και εύκολη συναρμολόγησή τους στο στάδιο της τοποθέτησης τους, με ανοξείδωτα εξαρτήματα σύνδεσης και στήριξης.